Houtrot

Houtrot, en nu?

Veel mensen verkiezen karaktervolle houten kozijnen boven kunststof kozijnen. Een vervelende maar onvermijdelijke bijkomstigheid van houten kozijnen is echter houtrot. Het tast uw houten kozijnen aan, waardoor verdere renovaties zoals schilderen weinig zin hebben. Afhankelijk van de omvang van de houtrot, kan het zijn dat er een nieuw kozijn geplaatst moet worden. De vakmannen van Schildersbedrijf Wiltan zullen echter altijd eerst proberen uw kozijn te behouden, om de kosten voor u zo laag mogelijk te houden.

Laat uw houtrot daarom behandelen door de gespecialiseerde vaklui van Schilders- en onderhoudsbedrijf Wiltan. Zo bent u in ieder geval verzekerd van een grondige opknapbeurt en een langdurige oplossing. Want bij ons staat kwaliteit op nummer één!

Neem voor houtrot contact met ons op

Bent u op zoek naar een langdurige en vakkundige oplossing voor houtrot? Neem dan contact op met Wiltan schilders- en onderhoudsbedrijf. Wij komen de schade graag inventariseren zodat we de houtrot professioneel aan kunnen pakken en uw kozijnen weer als nieuw zijn!

Contactgegevens

Wiltan

Beslooten Acker 44

1965 SK Heemskerk

06 37386124

wiltanonderhoud@gmail.com

KvK. 64066746